Esportclínic

Informació general

En compliment de la llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic:

Titular de la pàgina web: JOAN CARLES RUIZ GALDON C.I.F. 20833659Y

c. l'Església, 14. 46250 L'Alcúdia (València). Tel. / Fax: 96 254 17 01

Direcció de correu electrònic de contacte esportclinic@esportclinic.es

www.esportclinic.es és l'adreça web de JOAN CARLES RUIZ GALDON, mitjançant la qual ofereix als usuaris d'internet informació sobre l'empresa i els serveis que ofereix.

Propietat intel·lectual

© Copyright 2012 JOAN CARLES RUIZ GALDON, tots els drets d'explotació estan reservats. Els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut íntegre d'aquesta pàgina web són propietat de JOAN CARLES RUIZ GALDON. Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit. Tampoc s'autoritza:

* Presentació d'una pàgina del lloc web en una finestra que no pertany a JOAN CARLES RUIZ GALDON mitjançant "framing".

* La inserció d'una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no és de JOAN CARLES RUIZ GALDON mitjançant "in line linking".

* L'extracció d'elements del lloc web causant perjudici a JOAN CARLES RUIZ GALDON conforme amb les disposicions vigents.

Responsabilitat dels continguts i els enllaços

JOAN CARLES RUIZ GALDON no assumeix la responsabilitat de les infraccions que els usuaris puguen incórrer o dels danys i perjudicis causats per la utilització d'aquesta web i es reserva el dret d'actualització i modificació de la informació sense previ avís. JOAN CARLES RUIZ GALDON no assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i errors en els enllaços als quals es pot accedir a través de la pàgina web. La única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l'accés a una informació que pot ser del seu interés.

Dades de caràcter personal: política de privacitat

Les dades que l'usuari facilite voluntàriament a través d'aquesta pàgina web, seran objecte de tractament automatitzat i s'incorporaran a un fitxer propietat de, JOAN CARLES RUIZ GALDON a utilitzar les seues dades personals per funcions comercials, permetent enviar informacions publicitàries relacionades amb els seus productes i serveis. Les seues dades podran ser cedides a altres empreses amb finalitats promocionals i publicitàries. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qualsevol usuari pot exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals facilitades, dirigint-se per escrit a:

JOAN CARLES RUIZ GALDON

c. l'Església, 14 46250 L'Alcúdia (València)

El sistema de navegació i el software necessaris pel funcionament d'aquest lloc web recull, en el curs normal per al seu exercici, algunes dades personals la transmissió de les quals és implícita en l'ús dels protocols de comunicació d'internet. Es tracta d'informació que no és obtinguda per ésser associada a interessats identificats, però que per la seua naturalesa podrien, mitjançant la seua elaboració o associació amb dades de tercers, permetre'n la identificació. Aquestes dades s'utilitzen amb l'exclusiva finalitat d'obtenir informació estadística anònima sobre l'ús del lloc web, així com també per controlar-ne el correcte funcionament tècnic i es cancel·len immediatament després de la seua elaboració.

Llei i jurisdicció aplicable

Les anteriors condicions es regiran per la normativa espanyola.